28.02.2013 г.

Маникюр 2013 – хитови тенденции в лаковете за нокти!


Маникюрът през 2013 г. поставя акцент върху сексапилната, силна и много чувствена жена. Какви са тенденциите в лаковете за нокти, които ще властват върху ръцете през цялата година? Научи със Sin.bg
Здравият, красив и добре поддържан маникюр винаги е бил на почит. Той е символ на това, че дамата държи на външния си вид достатъчно много, че е уверена, но и в крак с тенденциите. А какви са те за идния сезон? Разбери сега:

Неутрален лак – класика с нов вид
Неутралният маникюр отново е на мода. Късите, прилежно подравнени нокти са модата, която отшумя, за да се завърне в пълния си блясък. Тази година телесните цветове засияват в нова светлина – още по-гланцирани, още по-наситени, още по-секси невидими.

Металически отблясъци в ярки цветове
Металическите отблясъци тази година са по-агресивни от всякога. Не сребро, не злато, а ярко синьо, ярко зелено, ярко розово с много блясък, покрити сякаш с невидим филтър от метал. Запомни обаче едно – за да изглежда маникюрът ти перфектно винаги, нокътната плочка трябва да е мног гладка.

Сиво, но не и скучно
Сивото може да е всичко друго, но не и скучно, ако е върху ноктите през 2013 г. Избери онзи нюанс, който подхожда най-добре на кожата ти. Колкото по-светла е тя, толкова по-млечно трябва да бъде и сивото.

Кадифен маникюр – хит на 2013 г.
Кадифеният маникюр е черешката на торатата за 2013 г. Той е специален лак, който се продава само в изисканите магазини за козметика. Представлява комплект от лак за нокти в определен цвят и допълнително кадифе, което се поръсва върху неизсъхналата боичка. Остатъкът се премахва с малка, гъста, но много мека четчица, а ефектът, както виждаш, е страхотен.

Черен лак за секси готик визия
Някои може би си казват, че черният лак е прекалено готически, но познай – дори и такъв, вамп визията за 2013 г. е страшно секси. И все пак има няколко основни правила при нанасянето на тъмен лак – ноктите трябва да са перфектно подравнени, а лакът – пресен и блестящ.

Тропически цветове за слънчевите дни
Свежите тропически цветове ще бъдат модерни през пролетта и лятото на 2013 г. Гореща мандарина, циклама, морско синьо, тревисто зелено, слънчево жълто са перфектните нюанси за дамите със закачлив нрав.

Смарагдово зелено и по ноктите
Смарагдовото зелено ще бъде цветът на 2013 г. не само по тоалетите и бижутата, но и по пръстите. Комбинира се с декоративни камъчета в бяло и черно, а защо не и с тънка златна линия точно под нокътната плочка в близост до кожичките.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Общо показвания