8.02.2013 г.

ХИМИЧЕН ПЕДИКЮР!

Химичен педикюр
Процедурата химичен педикюр осигурява пълна грижа за краката и по нищо не отстъпва на стандартния педикюр. Той се характеризира с някои особености - няма накисване на краката, изрязване и изпиляване на стъпалото. Химичният
педикюр е особено подходящ за хора със сухи и склонни към загрубяване ходила. Продуктите са обогатени с екстракти от лечебни билки, витамин Е и подхранващи масла. Този метод дава възможност за бързо и лесно третиране на краката, а процедурата осигурява спокойствие и безгрижие за клиента.

Първа стъпка
Почистваме краката с мокри кърпички и нанасяме от терапевтичния сапун. Масажираме, докато се разпени сапунът за около 30 секунди. Обираме пяната с мокри кърпи и подсушаваме, по този начин дезинфекцираме и освежаваме краката.

Втора стъпка
Върху специални кърпички нанасяме пилинг лосион за разграждане на натрупванията. Поставяме ги върху петите и предната част на ходилото. Увиваме краката с фолио. Оставяме да действа препаратът около 15-20 минути.

Трета стъпка
С помощта на клещи изрязваме ноктите или ги оформяме с тънка пила, като внимаваме да не оставяме ъгълчета (така предотвратяваме врастването на ноктите).

Четвърта стъпка
Слагаме специален омекотител за кожички. С помощта на избутвач много внимателно избутваме кутикулата. Мъртвата кожа и стърчащите сухи кожички около ноктите се подрязват. Почистваме под ноктите.

Пета стъпка
Сваляме фолиото и кърпичките. Със специален затъпен скалпел започваме да отстраняваме разградената загрубяла кожа. По този начин се премахва цялата мъртва кожа, без да се налага използването на кюрета, електрически пили, пемзи. Почистваме остатъците от продуктите с мокри кърпички.

Шеста стъпка
Масажираме краката с хидратиращ и омекотяващ крем. Масажът подобрява оросяването и кръвообращението, премахва умората, като оставя усещане за лекота и релакс.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Общо показвания

Google+ Followers

Follow by Email