8.02.2013 г.

ЕDGE

През последните години маникюрът далеч не е просто маникюр. Вече свикнахме да виждаме красиви нокти – истински произведения на изкуството.

За специалните поводи или за ежедневието различните техники за Nail art могат да направят ноктите ви
 единствени и неповторими.

В тази тема ще ви запозная с една много атрактивна и артистична форма на ноктите наречена ЕDGE:

Този креативен и изключително ексклузивен дизайн на нокти е създаден и лансиран от Валентина Денисенко.

Граница на съвършенството - така нарича формата на ноктите ЕDGE създателката им.
И наистина силуета е много хармоничен, а дизайна изключително артистичен. Особено подходящ е за специален повод – маникюр за булка например.

Идеята се е родила през 2006-та, а самата Валентина Дисенко идва в България миналата година като гост на "Арена professional" и жури на поредния национален конкурс за ноктопластика.


Формата EDGE се постига чрез моделиране с акрилни гелове. Този специален вид ноктопластика се отличава с ръбче по цялата дължина на нокътя.


Ноктите имат триъгълна форма с добре изразен правилен ръб, който може да е по-остър или леко заоблен.Не е задължително ноктите да са много дълги. Дължината им зависи от предпочитанията на собственичката им разбира се. Въпреки, че много дългите нокти с edge форма изглеждат по-атрактивно, по-късите са по-практични и подходящи за ежедневието.

Маникюрът с edge форма може да е прозрачен:

Или в бяло и телесно (наподобяващ френски маникюр)


Самия дизайн на ноктите с форма edge може да е по-семпъл или да има различни декорации – 3D елементи, рисунки, лепенки и т.н.

Kакво ще кажете, харесват ли ви?

Специалистите казват, че да се направят нокти с форма EDGE не е много трудно, особено за онези, които добре владеят техниките за ноктопластика.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Общо показвания

Google+ Followers

Follow by Email